ukr rus eng

ІНГРЕДІЄНТИ

курча 1 шт.
сіль за смаком
перець за смаком
олія за смаком

СИРНИЙ СОУС

вершкове масло 15 г
борошно 10 г
молоко 250 мл
сир Вершковий 50 г
сіль за смаком
готувати
60+ хв
Основна страва
Плавлені сири

Приготування

  • Курча розріжте на 2 частини, промийте та просушіть. Потім посоліть, поперчіть і обсмажте кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Покладіть курча на встелене пергаментом деко й запікайте ще 15–20 хв при 180°C.
  • Для соусу перемішуйте на гарячій сковороді борошно з вершковим маслом до повного розчинення масла. Потім додайте холодне молоко й сіль і варіть соус до загустіння, постійно помішуючи.
  • Додайте плавлений сир КОМО «Вершковий» і зніміть соус із вогню.
  • Збийте соус блендером для однорідності. Якщо соус дуже густий, додайте гарячого молока.

Інші рецепти