ukr rus eng

Інгредієнти

філе риби 200 г
цибулина 1 шт.
яйця 4 шт.
молоко 100 мл
вершкове масло 20 г
борошно 200 г
розпушувач 7 г
сир Тенеро 100 г
олія за смаком
сіль за смаком
перець за смаком
готувати
60+ хв
Випічка
Тверді сири

Приготування

  • Наріжте цибулю тонкими півкільцями й обсмажте на олії до золотистого кольору. Обробіть рибу та наріжте невеликими кубиками.
  • Перемішайте яйця з молоком і розтопленим вершковим маслом, додайте сіль, перець і борошно з розпушувачем.
  • У тісто додайте обсмажену цибулю й рибу, делікатно перемішайте.
  • Всипте тертий сир КОМО «Тенеро».
  • Застеліть дно форми пергаментом і промажте вершковим маслом. Вилийте тісто у форму та випікайте 35–40 хв при 170°C.

Інші рецепти