ІНГРІДІЄНТИ

   МОРСЬКИЙ КОКТЕЙЛЬ 450 г
   ЧАСНИК  4 зубчики
   ПЕРЕЦЬ ЧІЛІ 1/3
   СИР ГРАНДЕ  200 г
   СОНЯШНИКОВА ОЛІЯ   2-3 ст.л.
   ТОМАТ  1 шт
   ТИМ'ЯН 2-3 гілочки
   СІЛЬ ТА ПЕРЕЦЬ за смаком
готувати
15-30 хв
Основна страва
Тверді сири

Спосіб приготування

  • Коктейль з морепродуктів (400-450 г) необхідно розморозити і злийте рідину.
  • Томат наріжте тонкими слайсами
  • Роздавите ножем 2-3 зубчики часнику і ароматизуйте їм 2-3 ст. л. соняшникової олії на гарячій сковороді протягом 40 секунд.
  • Додайте в сковороду морепродукти і готуйте 3 хвилини
  • Дно форми для запікання покрийте слайсами томатів. Притрусіть чорним перцем і листочками чебрецю. Можна використовувати і сухі трави.
  • Акуратно розподіліть підготовлені морепродукти за формою рівним шаром. Додайте до морепродуктів трохи солі, але не переборщіть, бо як сир має злегка солонуватий смак, подрібнений зубчик часнику і слайси 1/3 перцю чилі. Злегка поперчіть.
  • Твердий сир КОМО Гранде натріть на самій дрібній тертці та розподіліть сир по всьому морепродуктів.
  • Запікайте страву при температурі 180 градусів не більше 10-12 хвилин. За цей час сир розплавиться і злегка підрум'яниться.

Інші рецепти