ukr rus eng

Інгредієнти

олія 20 мл
вершкове масло 20 г
зубчики часнику 2 шт.
цибулина 1 шт.
біле сухе вино 50 мл
цвітна капуста 500 г
картопля 100 г
овочевий або курячий бульйон 1 л
вершки 200 мл
сир Вершковий 90 г
готувати
30-60 хв
Суп
Плавлені сири

Приготування

  • Поріжте цвітну капусту на суцвіття.
  • Приготуйте ароматне масло: масло, олію та зубчики часнику прогрійте в сотейнику до появи часникового аромату.
  • В ароматне масло вкиньте дрібно нарізану цибулю і злегка обсмажте.
  • Додайте біле сухе вино, нарізану кубиками картоплю та цвітну капусту.
  • Залийте бульйоном і варіть до готовності картоплі.
  • Дістаньте з супу невелику кількість цвітної капусти.
  • Додайте в суп плавлений сир КОМО «Вершковий» і вершки, потримайте на вогні кілька хвилин до розчинення сиру.
  • Блендером зробіть суп однорідної консистенції, додайте суцвіття цвітної капусти.

Інші рецепти