ІНГРІДІЄНТИ

   БРОККОЛІ 300 г
   ЦВІТНА КАПУСТА  300 г
   ВЕРШКИ 300 мл
   ЯЙЦЯ  3 шт
   АРАХІС   100 г
   СИР КОМО ТЕНЕРО МІЛК  200 г
   ВЕРШКОВЕ МАСЛО 20 г
   СІЛЬ ТА ПЕРЕЦЬ за смаком
готувати
15-30 хв
Основна страва
Тверді сири

Спосіб приготування

  • По 300 г броколі і цвітної капусти розберіть на суцвіття. Тверді нижні частини обріжте.
  • Бланшуйте капусту в киплячій воді 1-1,5 хвилини, але не більше.
  • Відкиньте на сито і промийте крижаною водою, щоб зупинити процес нагрівання.
  • Твердий сир Тенеро (180-200 г) натріть на крупній тертці та половиною посипте суцвіття.
  • У мисці з'єднайте 300 мл вершків з 3 яйцями, додайте трохи солі та меленого перцю. Все акуратно перемішайте вінчиком.
  • Форму для запікання змастіть 20 г вершкового масла і рівномірно розподіліть нею суцвіття броколі та цвітної капусти, посипте свіжомеленим чорним перцем.
  • Залийте суцвіття отриманою сумішшю і зверху засипте тертим сиром.
  • Додайте до запіканки 100 г арахісу і запікайте в духовці з температурою 180 градусів протягом 20-25 хвилин.

Інші рецепти