ukr rus eng

ІНГРІДІЄНТИ

шматочки хліба 2 шт
сир КОМО "Тенеро" (краще взяти слайси) 100 г
зелень (шпинат або базилік) 30 г
вершкове масло 20 г
соус песто 20 г
великий томат 1 шт
сіль за смаком
готувати
15-30 хв
Закуска
Тверді сири

Спосіб приготування

  • Добре помийте та обсушіть 1 великий томат. Наріжте його тонкими кружечками.
  • Помийте та обсушіть на кухонному рушнику 30 г зелені. Рекомендуємо використовувати шпинат або базилік. Якщо хочете отримати більш спокійний смак, беріть шпинат, хочете чогось пікантного й ароматного — використовуйте базилік. Відокремте стебла від листочків, ми будемо використовувати тільки листя, оскільки в стеблах присутня гіркота.
  • Візьміть 2 шматочки хліба і змастіть кожен вершковим маслом (20 г) і соусом песто (20 г). При запіканні сендвіча масло і соус просочать хліб і нададуть йому просто божественного смаку.
  • Тепер на нижній шматочок викладіть слайс сиру КОМО "Тенеро", кружечки томатів (за бажанням посоліть), трохи зелені, ще один слайс сиру і накрийте зверху другим шматочком хліба.
  • Трохи притисніть сендвіч і відправте його в духовку на 5-7 хвилин. Потрібно, щоб сир розплавився.
  • Дістаньте сендвіч з духовки та дайте йому трохи охолонути, після чого розріжте по діагоналі.
     

Інші рецепти