ukr rus eng

ІНГРІДІЄНТИ

   КАРТОПЛЯ 3 шт
   МОРКВА  2 шт
   ЧАСНИК 2 зубчики
   ЦИБУЛЯ  1/2 шт
   КУРЯЧА ГОМІЛКА   1 шт
   ТОМАТ  1 шт
   СИР КОМО ТЕНЕРО МІЛК 200 г
   СОНЯШНИКОВА ОЛІЯ 2-3 л
   СІЛЬ ТА ПЕРЕЦЬ за смаком
готувати
15-30 хв
Суп
Тверді сири

Спосіб приготування

  • Моркву (1,5-2 шт.) наріжте півкільцями, 2 зубчики часнику роздушіть плоскою стороною ножа, половину цибулини наріжте досить товстими четвертинками.
  • У сотейнику розігрійте 2 ст. л. соняшникової олії і злегка підрум'яньте морква, цибуля і часник протягом 2-3 хвилин.
  • Очистіть 3 картоплини і розріжте навпіл або наріжте четвертинками. Додайте картоплю до інших овочів і готуйте ще протягом 2-3 хвилин.
  • Додайте в сотейник курячу гомілку, так бульйон вийде більш насиченим і ароматним.
  • Влийте 1-1,5 л води в залежності від особистих уподобань за густотою супу. Готуйте бульйон 20 хвилин. Доведіть смак сіллю і перцем.
  • Томат (1 шт.) Наріжте великим кубиком і поставте в холодильник. 
  • Твердий сир Тенеро Мілк (200 г) натріть на крупній тертці.
  • Готовий бульйон зніміть з плити і вийміть курячу гомілку. Перебити бульйон блендером до стану пюре.
  • Додайте в бульйон натертий сир і поверніть сотейник на плиту.
  • При постійному помішуванні варіть ще 2-3 хвилини, щоб сир розплавився і утворилася однорідна сирно-овочева суміш.
  • У порційну тарілку налийте гарячий суп і додайте в нього кубики охолодженого томата.
  • Курячу гомілку оберіть від кістки і додайте трохи м'яса в тарілку.
  • Приправте свіжомеленим перцем за бажанням.

Інші рецепти