ukr rus eng

ІНГРІДІЄНТИ

   КУРЯЧЕ ФІЛЕ 2 шт
   ВОЛОСЬКІ ГОРІХИ  50 г
   ЧОРНОСЛИВ 100 г
   СИР ТЕНЕРО БАЗИЛІК  160 г
   СОНЯШНИКОВА ОЛІЯ   1 ст.л.
   СІЛЬ ТА ПЕРЕЦЬ  за смаком
готувати
30-60 хв
Основна страва
Тверді сири

Спосіб приготування

  • Куряче філе (2 шт.) вимийте і висушіть паперовим рушником.
  • Надріжте підготовлене філе з товстого краю, не дорізаючи до кінця 1,5 см. Розкрийте куряче філе «книжкою».
  • Накрийте його харчовою плівкою і відбийте пласкою стороною молоточка, щоб не пошкодити і не розірвати волокна м'яса.
  • Посоліть і поперчіть за смаком відбиті частини філе.
  • Наріжте 80-100 г чорносливу тонкими смужками та розкладіть чорнослив по всьому пласту філе.
  • Натріть на крупній тертці 160 г сиру КОМО Тенеро Базилік і розподіліть по всій площі філе.
  • Подрібніть 50 г волоських горіхів будь-яким зручним способом і розподіліть по філе наступним шаром.
  • Загорніть пласт з начинкою в тугий рулет та зв'яжіть рулет з курячого філе кулінарною ниткою.
  • Перекладіть філе у форму для випікання, застелену пергаментом, і скропіть 1 ст. л. соняшникової олії.
  • Випікайте рулетики в духовці з температурою 180 градусів протягом 30 хвилин. Зріжте кулінарну нитку з готових курячих рулетиків і наріжте порційними шматочками.
  • При подачі посипте подрібненими в ступці горіхами. Курячий рулет із сиром та чорносливом готовий!

Інші рецепти