ukr rus eng

Заварне тісто

молоко 125 мл
вода 125 мл
сіль за смаком
цукор 1 ч. л.
вершкове масло 100 г
борошно 150 г
яйця 4 шт.
сир Голландія 120 г

Начинка

печериці 200 г
вершкове масло 20 г
цибулина 0,5
кріп за смаком
сіль за смаком
перець за смаком
готувати
30-60 хв
Випічка
Тверді сири

Приготування

  • Для заварного тіста налийте в сотейник молоко й воду, додайте масло, сіль, цукор і доведіть до кипіння. Потім додайте борошно й, активно помішуючи, потримайте на вогні ще 1 хв.
  • Остудіть тісто та вмішайте по одному яйця, активно розтираючи суміш, щоб вони не згорнулися. Додайте тертий сир КОМО «Голландія».
  • Наповніть кондитерський мішок із круглою насадкою тістом і видавіть на пергамент невеликі кульки, залишаючи значну відстань між ними. Тісто можна викладати ложкою, періодично занурюючи її у воду.
  • З’єднайте 1 жовток з 1 ст. л. молока та промажте кульки. Випікайте 25 хв при 170°C.
  • Наріжте кубиками гриби й цибулю та обсмажте до золотистого кольору з сіллю і перцем.
  • У готових сирних кульок зріжте верхню частину й наповніть грибною начинкою. Прикрасьте кропом.

Інші рецепти