ІНГРІДІЄНТИ

Для тортильї (тонкий коржик):

борошно 200 г 
дріжджі 6 г 
цукор 50 г 
сіль та перець за смаком
вода  

 

Для начинки:

сир КОМО «Хаварті» 300 г 
вершки 60 мл 
зерна кукурудзи  140 г 

 

Для сальси:

томат  600 г 
червона цибуля 100 г
м’ята 50 г
перець чилі 50 мл
сіль, перець за смаком
цукор  
готувати
30-60 хв
Закуска
Тверді сири

Тортилья:

  • Змішайте дріжджі з теплою водою та цукром.
  • Почекайте 10 хвилин і додайте сіль та борошно.
  • Вимісить тісто та дайте йому один раз піднятись.
  • Потім ще раз вимісити й розкачати тонким шаром.
  • Виріжіть тортилью за розміром сковорідки.
  • Обсмажте тортильї до готовності з обох сторін.

Начинка:

  • Натріть на терці сир КОМО «Хаварті».
  • Додайте до натертого сиру вершки та кукурудзу.
  • Викладіть начинку на одну половину тортильї й згорніть її вдвоє.
  • Відправляйте у духовку на 10-12 хвилин при 180 градусів.

Сальса:

  • Томат, цибулю та перець поріжте дрібними кубиками.
  • Додайте сіль, перець та цукор.
  • Додайте до суміші сік лайму. 

Інші рецепти