ukr rus eng

Інгредієнти

борошно 450 г
яйця 4 шт.
вершки 60 мл
вершкове масло 100 г
сіль за смаком
цукор 30 г
сухі швидкодіючі дріжджі 5 г
сир Фамілія 200 г
чебрець, базилік, орегано, паприка за смаком
гарбузове насіння 40 г
готувати
60+ хв
Випічка
Тверді сири

Приготування

  • З’єднайте яйця, вершки, сіль, цукор і замісіть в яєчну масу борошно з дріжджами.
  • Поступово вмішайте кубики вершкового масла й вимішуйте тісто 15–20 хв.
  • Накрийте тісто рушником і залиште в теплому місці на 2–3 год, щоб збільшилося в 3 рази. Потім злегка вимішайте та знову накрийте рушником. Після другого підходу вмішайте в тісто 100 г тертого сиру, залиште підходити.
  • Для начинки натріть на крупній тертці сир КОМО «Фамілія» (100 г), додайте чебрець, базилік, орегано, паприку й обсмажене гарбузове насіння.
  • Розкачайте тісто, викладіть сирну начинку та зробіть рулет.
  • Покладіть рулет у змащену вершковим маслом і злегка присипану борошном форму, дайте підійти третій раз.
  • Змастіть рулет жовтком і запікайте в духовці 35–40 хв при 160°С.

Інші рецепти