ІНГРІДІЄНТИ
| дріжджове листкове тісто | 500 г | 
| сир КОМО «Горіховий» | 185 г | 
| волоські горіхи | 50 гр | 
| молоко | 2 ст.л. | 
| яєчний жовток | 1 шт | 
| дріжджове листкове тісто | 500 г | 
| сир КОМО «Горіховий» | 185 г | 
| волоські горіхи | 50 гр | 
| молоко | 2 ст.л. | 
| яєчний жовток | 1 шт | 
Готове листкове тісто (500 г) посипте борошном та розкатуйте до товщини 2 мм.
Розріжте тісто на 8 однакових прямокутників.
Дрібно наріжте 50 г волоських горіхів.
Наріжте кубиками 185 г сиру КОМО «Горіховий».
Викладіть, рівномірно розділяючи, сир і горіхи у центр кожного прямокутника.
Посипте начинку, в кожному прямокутнику, грузинськими спеціями.
Складіть у конверт кожен прямокутник з начинкою .
Викладіть сформовані конвертики на деко.
Окремо змішуємо 2 ст. л. молока та яєчний жовток.
Змажте конвертики сумішшю з молока та жовтка.
Посипте конвертики пластівцями паприки.
Відправте в розігріту духовку на 180 градусів, конвертики пеновані, на 20 хвилин.
Смачного!