Ньокі
 

картопля 400 г
борошно 100 г
яйце 1 шт.
Сир Тенеро 80 г
сіль за смаком

Вершково-грибний соус

гриби 200 г
вершкове масло 10 г
вершки 100 мл
сіль за смаком
перець за смаком
готувати
30-60 хв
Основна страва
Тверді сири

Приготування ньокі

  • Очистіть картоплю, відваріть, зробіть пюре.
  • В охолоджене пюре додайте яйце, борошно, сир і замісіть тісто, щоб було нетугим.
  • «Ковбаски» з тіста наріжте шматочками завширшки 1,5–2 см і варіть ньокі в киплячій воді 2–3 хв.

Приготування вершково-грибного соусу

  • Обсмажте на вершковому маслі нарізані скибочками гриби до золотистого кольору, злегка посоліть і поперчіть.
  • Додайте вершки, перемішайте, потримайте на вогні 1 хв.
  • З’єднайте ньокі з гарячим соусом.

Інші рецепти