ІНГРІДІЄНТИ

бургерні булочки 2 шт
яловичий фарш; 200 гр
сіль, перець  
лимон (сік і цедра) 1 шт
червона цибуля 1 шт
цукор 75 гр
вершкове масло 25 гр
рослинна олія 2 ст.л.
солоний огірок 1 шт
великий томат 1 шт
слайс сиру КОМО «Тенеро» 2 шт
салат айсберг  
французька гірчиця в зернах. 2 ч.л.
готувати
15-30 хв
Основна страва
Тверді сири

Спосіб приготування

  • У яловичий фарш додаємо сіль, перець та сік одного лимону.
  • Перемішайте та добре вибийте фарш.
  • Сформуйте котлети діаметру булочки та обсмажте по 3 хв з кожного боку.
  • Наріжте червону цибулю півкільцями.
  • У сотейник додайте 1 ч.л. рослинної олії, 75 гр цукру, сіль, 25 гр вершкового масла, 1 ст.л соку лимона та нарізану цибулину.
  • Готуйте цибулю до карамелізації.
  • Булочки розріжте вздовж навпіл та підсмажте зрізи на пательні, де готувались котлети.
  • Наріжте тонкими слайсами солоний огірок і томат.
  • Промийте салат айсберг та розберіть руками.
  • Зберіть чізбургер у такій послідовності – нижню частіну булки змастіть гірчицею, викладіть 2 слайса огірка і томата, кладемо гарячу котлету на яку укладаємо слайс сиру КОМО «Тенеро», далі кладемо салат Айсберг, а на нього кладемо томати і цибулевий конфітюр. Накрийте верхньою частиною булки та скріпіть шпажкою.

Інші рецепти