ІНГРЕДІЄНТИ

рис 200 г
вода 400 мл
сіль за смаком

НАЧИНКА

курячий фарш 200 г
цибулина 1 шт.
сир ФАМІЛІЯ 60 г
олія за смаком
кріп за смаком

ПАНІРОВКА

панірувальні сухарі за смаком
борошно за смаком
яйця 2 шт.
олія для фритюру за смаком
готувати
30-60 хв
Основна страва
Тверді сири

Приготування

  • Для начинки обсмажте цибулю й курячий фарш, посоліть, поперчіть.
  • Охололу начинку перемішайте з дрібно нарізаним кропом і натертим сиром КОМО «Фамілія».
  • Відваріть у підсоленій воді рис (повинен бути клейких сортів) і охолодіть.
  • Сформуйте невеликий коржик, усередину покладіть начинку й загорніть у кульку.
  • Обваляйте кульки в борошні, опустіть у злегка підсолене яйце, а потім обваляйте в панірувальних сухарях.
  • Готуйте аранчіні у фритюрі 1–2 хв до появи золотистої кірочки.

Інші рецепти