ukr rus eng

ІНГРІДІЄНТИ

бекон 100 г 
вершкове масло 60 г
яєчний жовток 1

сир КОМО «Старий Голландець» (60 г для тіста й 60 г для посипки);

120 г
борошно 100 г
готувати
15-30 хв
Випічка
Тверді сири

Спосіб приготування

  • Відділіть від бекону шкірку та наріжте його кубиками.
  • Підсмажте бекон на середньому вогні, поки він не підрум'яниться й не стане хрустким.
  • Викладіть бекон на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.
  • Змішайте масло, яєчний жовток, просіяне борошно, сир КОМО «Старий Голландець» та замісіть тісто до отримання однорідної маси.
  • Загорніть тісто у харчову плівку й відправте його в холодильник на 30 хв.
  • Розкачайте тісто до товщини 3 мм та виріжте форму печива (наприклад, склянкою).
  • Посипте печиво підсмаженим беконом і додатково зверху сиром.
  • Застеліть деко пергаментом та викладіть на нього печиво.
  • Випікайте печиво приблизно 10 хв при температурі 200° C або поки воно не підрум'яниться.

Інші рецепти