ІНГРІДІЄНТИ

дріжджове листкове тісто 500 г 
сир КОМО «Горіховий»  185 г 
волоські горіхи 50 гр 
молоко 2 ст.л.
яєчний жовток 1 шт
готувати
15-30 хв
Закуска
Тверді сири

Спосіб приготування

  • Готове листкове тісто (500 г) посипте борошном та розкатуйте до товщини 2 мм.

  • Розріжте тісто на 8 однакових прямокутників.

  • Дрібно наріжте 50 г волоських горіхів.

  • Наріжте кубиками 185 г сиру КОМО «Горіховий».

  • Викладіть, рівномірно розділяючи, сир і горіхи у центр кожного прямокутника.

  •  Посипте начинку, в кожному прямокутнику, грузинськими спеціями.

  • Складіть у конверт кожен прямокутник з начинкою .

  • Викладіть сформовані конвертики на деко.

  • Окремо змішуємо 2 ст. л. молока та яєчний жовток.

  • Змажте конвертики сумішшю з молока та жовтка.

  • Посипте конвертики пластівцями паприки.

  •  Відправте в розігріту духовку на 180 градусів, конвертики пеновані, на 20 хвилин.

Смачного!

Інші рецепти