ukr rus eng

ІНГРІДІЄНТИ

бекону 150 г
цукіні 2 шт
моркви 2 шт
SQUEEZE CHEEZE оріджинал 1 тюбик
картоплі 3 шт
готувати
30-60 хв
Суп
SQUEEZE CHEESE

Спосіб приготування

  • Моркву, цукіні та картоплю очистити, промити й нарізати невеликими кубиками.
  • На сухій пательні обсмажити бекон. Після чого трохи остудити і дрібно порубати або поламати.
  • У каструлю налити 700 мл води і опустити овочі, довести до кипіння. Варити 10 хвилин на середньому вогні. 
  • Готовий суп перемішати за допомогою блендера. 
  • У суп вичавити тюбик SQUEEZE CHEEZE оріджинал і перемішати. 
  • Розлити готовий крем суп по тарілках і прикрасити смаженим беконом.

Інші рецепти